Select your language: EN | NL

Brita op de Horeca Expo 2016 in Gent

nov
24

PromoVisionModels verzorgde de hostess voor Brita op de Horeca Expo 2016 in Gent. De promotie dame sprak actief bezoekers aan om het gefilterd water van Brita te proberen.

Horeca Expo Gent

Al 27 jaar is de Horeca Expo in Flanders Expo in Gent een begrip in de Belgische horecasector. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod met meer dan 650 exposanten staat de top van elk segment in de spotlights. Dit jaar vond de beurs plaats van 20 tot en met 24 november en speelde in op de good vibes in de horecasector, ‘we love it when you like it’. Met de vele exposanten en een jaarlijks bezoekersaantal van meer dan 50.000 horeca professionals was deze beurs een gegarandeerd succes. Naast veel te zien, was er ook veel te doen en te proeven tijdens de Horeca Expo. Zo zat het programma propvol culinaire wedstrijden, workshops, trend talks en seminaries.

Brita filtersystemen

Brita is een gerenommeerd producent van waterfilter systemen en kon dus niet ontbreken op deze beurs voor horecaprofessionals. Water is als basis van veel gerechten, sauzen en dranken zeer belangrijk. U filtert uw koffie, waarom niet het water?

Brita werkt dagelijks aan de ontwikkeling en de verbetering van waterfiltersystemen, om zo de waterkwaliteit te verbeteren. Het is noodzakelijk om chloor en kalk uit water te filteren, maar de nuttige voedingsstoffen, zoals magnesium, te laten zitten. Hiervoor produceert Brita filterkannen, drinkflessen, maar ook inbouwwaterfilters voor in waterleidingen.

Om de bezoekers van de Horeca Expo bekend te maken met de producten van Brita en het nut van het filteren van water deelde het promomeisje glaasjes water uit. Hiermee werd de voorbijganger gestopt en meteen geïntroduceerd aan het uiteindelijke resultaat van de systemen van Brita en gaf het de hostess meteen de tijd om de noodzaak van het filteren van water uit te leggen. Bij interesse namen de accountmanagers het gesprek over. Hierdoor filterde het model het publiek voor potentiele klanten, zodat de accountmanagers zich bezig kon houden met de nuttige gesprekken.

Tweetalig België

Voor de Horeca Expo in Gent leverde PromoVisionModels een tweetalige hostess, zodat de promotie dame zowel Nederlandstalige als Franstalige bezoekers te woord kon staan. Daarnaast kon zij de accountmanagers helpen met het contact met vreemdtalige potentiële klanten. Staat uw bedrijf binnenkort op een vreemdtalige beurs en zoekt u ondersteuning op dit gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.