Select your language: EN | NL

PromoVisionDesign

Styling

Boost your models or event!

PromoVisionModels onderscheid zich van de rest. Niet alleen omdat wij een totaalconcept aanbieden, maar daarnaast ook ons eigen netwerk gebruiken om U als merk of product beter op de kaart te krijgen. Alles wordt ontwikkeld vanuit een creatieve gedachte, constant blijven vernieuwen. Betrek je doelgroep bij je product, hoe wil je onthouden worden? Onze creativiteit stopt niet bij het bedenken van een actie, of de origineelste kleding om uw promotie of event nog meer te laten opvallen. Wij kunnen u zelfs helpen met de totaalaankleding van uw evenement en beschikken over een groot assortiment props en decoratiemateriaal. Brainstormsessies zijn behalve leuk ook een super start van een nieuw project. Wij denken graag mee en hebben voldoende ideeën en ervaring in huis om u te laten zien dat het ook anders kan!Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw product,  actie,  event of beurs? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen

Styling en ontwerp

PromoVisionModels probeerd niet alleen de juiste modellen bij de juiste klus te leveren maar weet daarbij ook het belang van originaliteit te benadrukken. Wij hebben een groot assortiment eigen kleding en themakleding maar kunnen daarnaast ook maatwerk verzorgen. In goed overleg komen wij met een plan waarin we u van te voren laten zien wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk is uw eigen input hierin ook erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de kleding indien gewenst duidelijk gebrand is en kunnen ook al uw logo werk voorzien.

veronica-pitspoezen
wandschildering-portijk-lemmer

Decoratie en Schilderwerk

De creatieve achtergrond van de oprichtster van PromoVisionModels wordt nog steeds toegepast op diverse projecten. Of het nu gaat om het bedenken van een totaal nieuw concept. Een wandschildering voor uw event of bedrijf of een uniek en blijvend relatiegeschenk? Hiervoor hebben wij onze eigen afdeling design, welke met diverse andere creatievelingen en kunstenaars samenwerkt om elk project tot in detail uit te werken.

Totaalprojecten en projectontwikkeling

PromoVisionModels kan in samenwerking met PromoVisionDesign, een compleet concept voor u uitwerken. Het idee vormen, samen met u de opdrachtgever alle ins en outs bespreken. Een goed plan opzetten. Indien gewenst kunnen wij voor u de website, het logo en het drukwerk verzorgen, de uitnodigingen versturen, leuke maar vooral originele promotieacties bedenken ter ere van de bekendmaking van uw nieuwe product, de opening van uw nieuwe of vernieuwde bedrijf of event en daarnaast natuurlijk dit alles uitgevoerd door de enthousiaste promotiemeiden en modellen van PromoVisionModels. Kortom the sky is the limit. Buiten dit alles kunnen wij u nu natuurlijk aanbieden dat het model van de uitnodiging of flyer ook daadwerkelijk uw gasten ontvangt. Het model van de winactie ook echt de prijs overhandigd en zo kunnen we nog wel even door blijven gaan. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

totaalproject-your-gym