Select your language: EN | NL

Danseressen voor Qmusic De Foute Party

nov
27

PromoVisionModels verzorgde, als vaste partner van Qmusic, de danseressen en hun styling voor Qmusic De Foute Party in Hasselt.

 

Qmusic

Qmusic, begonnen in 2005, is één van Nederlands meest-beluisterde radiostations. De feelgoodformule met veel recente hits, korte presentaties, een opvallende ochtendshow en veel acties bewijst succesvol. In 2014 was het radiostation het op één na best beluisterde station van Nederland en in 2015 won Qmusic de Marconi Award voor beste radiozender. Het station is vooral bekend van acties als het Q-Hotel en Het Geluid en programma’s als de Mattie&Wietze Ochtendshow en Het Foute Uur.

 

Qmusic De Foute Party

Als uitbreiding van het Foute Uur lanceerde Qmusic De Foute Party. Een feest vol meezingers van bijvoorbeeld ABBA, Boney M, George Baker en Luv. Elk jaar organiseert Qmusic dit grote feest met liveoptredens van artiesten en de DJ’s van het station zelf. De editie van 2016 was volledig uitverkocht. Ook kun je zelf de Foute Party boeken voor jouw evenement. Als optie kun je er ook danseressen bij boeken.

 

Danseressen

Als vaste partner van Qmusic levert PromoVisionModels de danseressen voor De Foute Party. De danseressen zijn professioneel opgeleid en zeer ervaren gogo-dansers. Ze zorgen voor een spetterende show en leuke interactie met het publiek en de DJ’s. PromoVisionModels neemt ook zorg voor de styling van de danseressen. Zo maakten wij rode Qmusic bodysuits en andere passende foute outfits. Wil je jouw Foute Party boeken? Dat kan hier: https://qmusic.nl/theparty. Is jouw feest al compleet en ben je alleen nog danseressen nodig, neem dan contact met ons op.