Select your language: EN | NL

Oliehandel.nl op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2016

nov
24

Op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2016 was Oliehandel.nl vertegenwoordigd met een hostess van PromoVisionModels. Het model spoorde bezoekers aan zich aan te melden bij Oliehandel.nl waarmee zij gratis entreekaarten konden winnen voor een tractor pulling wedstrijd. Daarnaast deelde de promotiedame gratis kalenderposters uit.

RMV Gorinchem 2016

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen is de grootste beurs in de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. De beurs werd dit jaar gehouden in Evenementenhal Gorinchem op 22, 23 en 24 november. Tijdens deze beurs presenteren fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven hun machines, producten en deskundigheid. De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen dienen als kennis- en contactplatform voor professionals uit Nederland en Duitse en Belgische grensgebieden.

Omdat deze beurs een editie kent in Gorinchem, maar ook in Hardenberg en Venray, heeft de beurs een regionaal karakter, maar tegelijkertijd ook een landelijke dekking. Op de beurs worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van landbouwmechanisatie, melktechniek, stallenbouw, stalinrichting, fokkerij en veevoeding gepresenteerd. Daarnaast biedt de Evenementenhal een prettige sfeer om een basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen.

Oliehandel.nl

Het belang van landbouwmachines in de gemechaniseerde landbouwbranche moge duidelijk zijn. Het gebruik van de juiste oliën is onmisbaar om machines draaiende te houden. Oliehandel.nl is een van de grootste merkonafhankelijke leveranciers van smeermiddelen en onderhoudsproducten. Oliehandel.nl heeft een uitgebreid assortiment. Met diverse merken als Eurol, Shell, Castrol en eigen merk DCO, maar ook exclusievere merken, biedt Oliehandel.nl een passende oplossing voor elke machine.

Oliehandel.nl heeft een grote voorraad. Hierdoor kunnen bestellingen snel verwerkt worden en heeft de klant deze veelal de volgende dag al in huis. Maar Oliehandel.nl gaat nog verder dan alleen een snelle levering. Omdat het bedrijf merkonafhankelijk is, kan het u objectief adviseren over de oliën die bij uw machines passen.

De promotie dame van PromoVisionModels benaderde bezoekers van RMV actief om zich in te schrijven op Oliehandel.nl. Niet alleen krijgen zij dan een goede service bij het bestellen van hun olie, maar ze maken ook automatisch kans op het winnen van entreekaarten voor een tractor pulling evenement. Daarnaast kreeg iedereen een gratis kalenderposter mee naar huis.

Service met een lach

Als geen ander kent PromoVisionModels de kwaliteiten van haar personeel. Iedere opdracht is verschillend en vraagt om andere eigenschappen. Door veel persoonlijk contact en het training van personeel weet PromoVisionModels welke modellen geschikt zijn voor een opdracht en welke niet. Deze opdracht vroeg om een enthousiaste, proactieve dame wie durft af te stappen op mensen en makkelijk een praatje kan maken. PromoVisionModels selecteerde dus een hostess met een flinke dosis humor, wie zo gemakkelijk potentiële klanten kon enthousiasmeren zich aan te melden op de website van Oliehandel.nl. Bent u op zoek naar een passende ondersteuning voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op.