Select your language: EN | NL

Pepernootmeisjes voor het Sinterklaasfeest in Club Kokomo

dec
4

Afgelopen donderdag- en zaterdagnacht maakten de Pepernootmeisjes van PromoVisionModels Club Kokomo in Groningen onveilig.

Party Night

Op 1 en 3 december was het weer een drukte van jewelste bij de wekelijkse Student Night en Party Night in Club Kokomo. De welbekende uitgaansgelegenheid in het hart van Groningen verzorgd elke week een spectaculaire show met de beste DJ’s. Kortom, dé plek om los te komen van een drukke studie- of werkweek.
PromoVisionModels levert als vaste partner van Club Kokomo de danseressen, candygirls en promotors. De promotors delen gratis entree uit bij de ingang van de club en de candygirls trakteren de bezoekers op een lekker snoepje of ijsje. Daarnaast verzorgen de professioneel opgeleide danseressen een prachtige show met natuurlijk de tip-top verzorgde styling van PromoVisionModels.

Pepernootmeisjes

Deze week waren er wel heel bijzondere candygirls in Club Kokomo, namelijk de Pepernootmeisjes. Zoals een ieder niet ontgaan is, is Sinterklaas en zijn veel bediscussieerde knecht weer in het land. PromoVisionModels merkt dat veel bedrijven het lastig vinden een kant te kiezen in de Pietendiscussie. Men is bang de verkeerde keuze te maken en daarom vonden wij van PromoVisionModels het tijd om een alternatief te bieden voor Zwarte Piet, Roetveeg Piet en Regenboog Piet, namelijk de Pepernootmeisjes! Deze prinsesjes in pietenjurkje delen allerlei zoetigheid uit aan bezoekers van uw bedrijf, feest of winkelcentrum. De Pepernootmeisjes willen het Sinterklaasfeest een feest voor iedereen maken. Wilt u de Pepernootmeisjes graag boeken? Dat kan! Neem hier contact met ons op.