Select your language: EN | NL

Gridgirls WK Superbike Assen 2016

apr
17

16 en 17 april streek het Superbike circus weer neer in Assen, dit jaar voor de 25ste keer. PromoVisionModels was er natuurlijk weer bij met een aantal spetterende gridgirls.

WK Superbike
Voor de 25ste keer keerde Superbike dit weekend terug naar het TT Circuit in Assen. Met zowel een race op zaterdag en zondag was het genieten geblazen voor de vele motorfans op de tribunes. Voor de jubileum editie van het evenement kregen bezoekers de unieke kans om met hun entreekaart ook de paddock te bezoeken. Ook was er een nieuwe fanzone gecreëerd waar het publiek met coureurs op de foto konden en een racesimulator konden testen.

De race
Voor Nederlander Michael van der Mark is deze race natuurlijk extra spannend. Hoe mooi is het om het podium te behalen in eigen land! Helaas kwam Van der Mark ter val in race 1 op de zaterdag, maar hij was vastbesloten om toch een podiumplaats te scoren op het heilige asfalt van Assen. Na een bloedstollende race kwam hij als derde over de streep. Hij moest alleen Jonatan Rea en Tom Sykes voor zich laten.

Gridgirls en VIP-Hostessen
Altijd graag gezien op de circuits zijn natuurlijk de gridgirls. PromoVisionModels mocht dit jaar ook weer een aantal prachtige dames leveren voor verschillende teams. Zo leverden wij de pitspoezen voor Kawasaki, Grillini en Ducati Aruba. Maar daarnaast verzorgde PromoVisionModels ook de VIP-hostessen voor Prosecco en de Pitt-lounge.