Select your language: EN | NL

Host of Hostess nodig tijdens de IBC beurs in Amsterdam Rai?

Hostesses speciaal geselecteerd voor IBC

PromoVisionModels is een fullservice internationale agency voor Hostesses, modellen, promomodellen, gastvrouwen, promotie salesondersteuning. Onze hosts en hostesses worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met horeca, productpresentatie en hospitality werkzaamheden. Wij zijn proactief en ondernemend en zullen u ontzorgen waar nodig, zo kunnen wij de modellen en hostesses volledig voor u stylen inclusief het bedrukken van de kleding met uw logo. Voor de IBC heeft PromoVisionModels hostesses speciaal geselecteerd op skills, taalkennis en uitstraling.

Bekend met de IBC

Onze hostesses zijn bekend met de IBC en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. PromoVisionModels levert niet alleen hostesses en modellen maar denkt ook graag met u mee om de inzet zo kwalitatief en effectief mogelijk te maken. Heeft u naast het inzetten van hostesses aanvullende vragen dan helpen wij u daar ook graag mee, wij hebben ervaren partners op het gebied van catering, bars (cocktail & coffee), standbouw, eventmarketing en drukwerk.

De IBC Beurs

Op de IBC beurs en conference worden de nieuwste (technische) ontwikkelingen op televisiegebied gepresenteerd in de Amsterdam RAI. In 2016 staat de IBC gepland van 8 t/m 13 september.

IBC Hostess RAI Amsterdam Huawei
IBC RAI Amsterdam Hostess Riwal

Offerte voor hostess op IBC?

Zoekt u een goede invulling met hostesses of modellen tijdens de IBC beurs? Belt of mailt u gerust voor een vrijblijvende prijsopgave: +31 (0)6-16788839 of info@promovisionmodels.com