Select your language: EN | NL

Kerst bij Bauhaus Groningen

dec
4

PromoVisionModels verzorgde de kerstvrouwen voor Bauhaus, wie bezoekers voorzagen van een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom of een mok dampende Groningse kwast.

Kerst bij Bauhaus

De kerstperiode is al weer gestart bij Bauhaus Groningen. Veel mensen versieren hun huizen al weer met groene kerstbomen, extravagante kransen en glimmende kerstballen. Als bouwcentrum en tuincentrum met een totaalaanbod, is Bauhaus, van origine een Duitse winkelketen, leidend in de kerstvreugde. Het bedrijf onderscheidt zich van de bouwmarkten in haar aanbod van A-merken met een garantie van de laagste prijs. Daarnaast levert het bouwcentrum met haar ervaren werknemers het beste deskundige advies voor elke doe-het-zelfer. Ook in de full-service aanpak verschilt het bedrijf van haar concurrenten. Bauhaus biedt de optie om een klus geheel uit handen te nemen van de consument. De consument bepaald wat er moet gebeuren en Bauhaus zorgt voor de planning en uitvoering en biedt garantie op het geleverde werk.

Opwarmen bij de Bauhaus Kerstvrouwen

Vermoeid van het zware klusinkopen en koud van het gure winterweer, konden de bezoekers van Bauhaus even bijkomen bij de Kerstvrouwen in de kerstafdeling. Elke bezoeker werd voorzien van een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom of een glas heerlijke Groningse kwast (een soort warme citroenlimonade, die veel gedronken wordt in de koude wintermaanden). Naast de aanwezigheid van mevrouw Claus, was er ook ander hooggeëerd bezoek. Rudolph was er ook om de kleintjes te vermaken met spelletjes als tikkertje en verstoppertje.

Themastyling

Een kerstvrouw is geen kerstvrouw zonder haar kerstpak. PromoVisionModels zorgde, naast de prachtige en proactieve modellen, voor de piekfijne styling. We bezitten een uitgebreid assortiment aan kleding en accessoires, en zo ook themakleding voor de kerstperiode. PromoVisionModels beschikt over een verscheidene kerstpakjes van uitstekende kwaliteit voor dames en heren. De styling was tot in de puntjes verzorgd met passende accessoires, van kerstmuts tot rood-wit gestreepte beenwarmers. Daarnaast leverde PromoVisionModels ook het pak en de mascottepak-vulling voor Rudolph. Natuurlijk heeft PromoVisionModels, naast kerst, nog veel meer andere thema’s op de planken liggen, zoals halloween, 90’s, etc. Benieuwd naar wat PromoVisionModels voor u kan betekenen? Neem hier contact met ons op.