Select your language: EN | NL

Merkambassabeurs voor Sapp

dec
3

PromoVisionModels verzorgde de proactieve merkambassadeurs voor Sapp bij demonstraties in groothandel De Kweker in Amsterdam.

 

Sapp

Sapp is een bedrijf dat 100% pure en vers geperste sappen maakt van natuurlijke ingrediënten. Wat maakt deze vruchtensappen nu anders dan andere vruchtensappen? Wel, het sap wordt direct na het persen ingevroren met de vernieuwende Smart Ice Technologie. Hierdoor zijn de sappen lang houdbaar, maar, door ze dus niet te pasteuriseren, behouden ze hun smaak, geur en vitamines. Kortom, de sappen zijn net zo lekker, maar veel makkelijker dan wanneer je ze zelf perst. Sapp is verkrijgbaar bij de Jumbo, in het vriesvak, in de smaken Appel en Sinaasappel.

 

De Kweker

Sapp verzorgde een demonstratie bij horeca en levensmiddelen groothandel De Kweker in Amsterdam. Professionals in food doen hier inkopen uit een uitgebreid food en non-food assortiment in combinatie met vers op maat. De professionals die hier inkopen doen vormen een interessante doelgroep voor Sapp. Het is namelijk de perfecte oplossing voor horecakeukens om hun gasten vers en natuurlijk sap te garanderen, zonder al het gedoe van het zelf persen.

 

Merkambassadeurs

Sapp koos voor de merkambassadeurs van PromoVisionModels om haar producten te promoten onder de doelgroep. Omdat het merk nog naamsbekendheid moet genereren, was het voornaamste doel de consument bekend te maken met het product. Onze promotors verzorgden daarom een tasting, waarbij bezoekers de sappen zelf konden proeven. De merkambassadeurs spraken bezoekers actief aan om zo meer mensen te bereiken. Onze merkactivators hebben een talent in verkopen en kunnen de verkoopcijfers van uw product goed stimuleren. Bent u op zoek naar merkondersteuning voor uw product of dienst? Wij zijn u graag van dienst. Neem hier contact met ons op.