Select your language: EN | NL

Foto, Film & Video

Umbrellagirl Gresini

Boost your Brand!

Foto en video is in de huidige technologische wereld niet meer weg te denken. Fotootje op facebook, twitter, een leuke video op youtube? Daarmee dus meteen een uitgelezen kans om de social media te gebruiken voor uw promotie. Onze modellen hebben voldoende ervaring voor en achter de camera, wilt u een model welke met uw bezoekers op de foto gaat of juist een mooie dame die al jullie bezoekers vraagt of ze op de foto willen? Of juist een creatieve brainstorm om een vernieuwende actie te bedenken?

Foto

PromoVisionModels levert ervaren modellen voor fotografie. Of het nu vrij werk is het vullen van een webshop voor kleding of een fashion shoot. Zoekt u een gezicht voor uw nieuwe campagne, zaak of product? Of wilt u juist uw bedrijfsfolder een extra boost geven?
PromoVisionModels is van alle markten thuis. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om het model van de flyer, foto het filmpje of folder zelf in te zetten tijdens actie dagen of beurzen. Dit wordt erg positief opgevat door bezoekers en klanten. Het model heeft meteen een meerwaarde voor zowel u als opdrachtgever als voor de bezoeker of klant die kennis maakt met “uw” model! Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Model voor webshop

Visoeshoot catwalk

Film en Video

Naast fotowerk voorziet PromoVisionModels ook modellen voor video en film. Een live presentatie van uw product. Precies zien hoe uw kleding valt. Uitleg van nieuwe fitnessapparatuur  Demonstreren en presenteren. Met een bewegend beeld is alles duidelijker dan met momentopnames. Ideeën nodig? Wij hebben een kast vol!

Fotomarketing

Flyeren, we kennen het allemaal, op straat in de winkels. Het gaat in je tas om er verder niet meer naar te kijken. Uit fatsoen neem je het aan om het een paar meter verder te laten vallen of in een prullenbak te gooien. Vaak zitten we er niet op te wachten. Maar een foto van jezelf…die gooit niemand weg. De foto kan digitaal zijn of analoog wij kunnen het allemaal voor u verzorgen, inclusief uw boodschap of bedrijfslogo.

Stroopwafel promo