Select your language: EN | NL

Horeca

Feigling promodames

Boost your Brand!

Promotie en horeca is in vele gevallen onlosmakelijk verbonden, PromoVisionModels heeft een jarenlange ervaring in de horecabranche en kan dus naast het bedenken van een goede actie ook meedenken hoe de actie op een juiste manier weggezet kan worden voor de horecaondernemer. Een goede horecamedewerker heeft niet alleen verstand van het product maar weet dit ook op de juiste manier met een gepaste dosis charme te presenteren en te verkopen. Staat open voor zijn klanten en is bereid een luisterend oor te bieden.

Productpromotie

PromoVisionModels levert representatieve promomeiden en jongens voor diverse horecapromoties in heel Nederland. Ook al heeft de ondernemer het product ingekocht, daarmee heeft hij nog geen geld verdient. Wij ondersteunen zowel het product als de ondernemer. Door de verkoop te vergroten en het product te promoten zijn zowel klant als opdrachtgever tevreden. WIN WIN is in deze moeilijke tijden de oplossing, een kleine investering die zichzelf makkelijk terug kan verdienen. Onze mensen zijn op deze avonden een welkome aanvulling op het vaste personeel en we zullen ervoor zorgen we elke keer een tevreden klant achterlaten.

WKD promomeiden
Kerstvrouw Hanos

Entree en ontvangst

Een goed begin is het halve werk. De eerste indruk is de beste. Een warm onthaal. WELKOM bij de gastvrouwen van PromoVisionModels! Wat het thema van de avond ook is de modellen komen zullen gestyled al uw bezoekers verwelkomen. Een hapje een drankje, of een goodiebag bij het verlaten van het feest. Een prachtige dame of heer met een glimlach daar zwicht iedereen voor. Heeft u behoefte aan ideeën? Ook daarmee zijn we u graag van dienst.