Select your language: EN | NL

Hostess

Modellen Nespresso

Boost your brand!

Uw evenement, beurs of product valt of staat met een juiste eerste indruk, hoe worden uw gasten ontvangen, wat zien uw nieuwe klanten zodra ze in aanraking komen met uw product of dienst.Onze modellen beginnen elke opdracht goed voorbereid, ingelezen in uw product of bedrijf en weten van te voren wat er van ze verwacht word. Zij zullen ervoor zorgdragen dat ze een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw bezoekers en/of klanten.

Beursondersteuning

PromoVisionModels levert representatieve promomeiden en jongens of modellen voor allerlei beurzen en events. Voor een beurs varieert het enorm wat een bedrijf wenst. Verkoop ondersteuning, of juist niet. Een magneet om uw stand te vullen. Hoe dan ook PromoVisionModels denkt met u mee om samen tot een goed eindresultaat te komen. Heeft u gekwalificeerd personeel wat goed is in wat hij-zij moet doen maar zijn het niet de mensen om willekeurig beursbezoekers aan te spreken? Wij helpen u. Onze promomeiden, jongens en modellen zijn gewend om vreemden aan te spreken en zullen op een vriendelijke wijze proberen uw stand de hele beurs gevuld te houden. Staat u op de beurs maar bent u bang u toch potentiële klanten mist? Onze modellen kunnen de hele dag over de gehele beursvloer om uw visitekaartje af te geven, een praatje te maken. Vragen aan beursbezoekers waarvoor ze op de beurs zijn en ze desgewenst mee te nemen naar uw stand. Een beurs bied kansen die u optimaal kunt benutten wij denken daar graag in mee.

Beursondersteuning vakantie

Hostesses hospitality

Hospitality

PromoVisionModels heeft ervaren meiden en jongens in dienst welke uw hele hospitality draaiend kunnen houden. Ontvangst van uw gasten. Verzorgen van de hapjes en de drankjes. Netjes houden van de werkvloer. Kortom zorgen dat uw gasten een topdag hebben en dat u als opdrachtgever u bezig kunt houden met de belangrijke zaken, uw klanten! Voor u is er 1 aanspreekpunt en wij regelen het voor u.

Welcome and goodbye

PromoVisionModels gaat voor een perfecte start en een beter eind. Daarom verzorgen wij graag niet alleen uw welkom maar ook uw vertrek. Wij geven uw gasten graag een attentie mee bij hun vertrek, wensen ze wel thuis en bellen indien gewenst een taxi voor ze. We zorgen dat ze met net zo’n tevreden gevoel naar huis gaan als toen ze van ons een warm welkom geven. Ideeën nodig voor een originele ontvangst en vertrek? PromoVisionModels barst van de creativiteit. Graag brainstormen we vrijblijvend met u. Hier op kantoor op bij u op de zaak.

Hostess