Select your language: EN | NL

Promotie

Vrooam models

Boost your Brand!

Boost your brand, het belangrijkste onderdeel voor de populariteit van een merk of product; Gezien worden, herkent worden en bovenal gekocht worden. Dit bereik je met maar 1 ding goede promotie! Alles valt of staat met juiste en vooral vernieuwende promotie, of het nou het samplen van een nieuw drankje is,het proberen van een nieuwe boormachine of het aanwinnen van nieuwe abonnees. PromoVisionModels denkt met u mee om een geslaagde promotieactie op te zetten en uit te voeren.

Tasting

PromoVisionModels levert representatieve promomeiden en jongens voor diverse tastings in heel Nederland. Een nieuw drankje, koekje of snoepje alles wat nieuw is moet men geproefd hebben voordat we het de volgende keer zelf aanschaffen. De promomeiden van PromoVisionModels weten voordat ze beginnen alles van het product en zullen de consument duidelijk voorlichten en bovenal proberen dat ze een positieve ervaring te hebben met uw product. Over smaak valt niet te twisten maar een leuk aanbod slaat niemand af!

Tasting Getreal

Ledenwerving Waddenvereniging

Ledenwerving en straatpromotie

Een nieuw magazine, een stichting, een goed doel, een event of locatie. 1 ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn afhankelijk van hun leden of  bezoekers. De promomeiden en jongens van PromoVisionModels zullen hun beste beentje voor zetten om het publiek een zetje  uw richting op te geven. Op een vriendelijke, informerende en absoluut niet agressieve wijze benaderen wij voorbijgangers om ze iets te vertellen over uw bedrijf, dienst of doel. Een positieve en eigen benadering heeft ons in de loop der jaren geleerd dat een goede eerste indruk goud waard is en dat is wat wij achterlaten.

Demonstratie

Leuk die nieuwe krultang van de reclame..maar..  wat ingewikkeld! Veel consumenten zullen bij een nieuw product een drempel ervaren. Het is nieuw, ik weet niet hoe het werkt, straks kan ik het niet…laat maar ik koop het niet. Wees dit voor ! De demonstratrices van PromoVisionModels zullen de consumenten uitnodigen om op een ongedwongen wijze het nieuwe product te proberen. Daarnaast kunnen wij de consument alles vertellen wat ze willen weten. Zo dat u een wederom tevreden klant uw winkel ziet verlaten.

Nespresso demonstratie