Select your language: EN | NL

Styling & Visagie

Visagie

Boost your models!

Iets moois nog een beetje mooier maken! De kans op een goede eerste indruk van uw product of dienst krijgt u maar 1x, laat deze eerste indruk dan ook onvergetelijk worden. In overleg kunnen wij met u de kleding, en de make up van de modellen perfect op het event of actie afstemmen. Weg met de spijkerbroekjes en de sneakers en op naar de stiletto’s en de stijlvolle chique look!U spreekt hiermee niet alleen de mannen aan, ook de vrouwen kunnen dit waarderen en daarnaast brengt u automatisch uw product naar een hoger niveau!

Visagie

PromoVisionModels heeft een ruim bestand aan gediplomeerde en professionele visagistes. Goede visagie maakt een model betoverd. Een prachtige uitstraling op iedere foto en daarnaast is het een hele goede aanvulling op het totaalplaatje. Ook kunnen uw bedrijfskleuren terugkomen in de make up en zal alles afgestemd worden op de vooraf met u besproken look.

Vsagie Hannah

Haarstyling

Hairstyling

Naast de make up verzorgd PromoVisionModels natuurlijk ook het haar, netjes zakelijk of extreem catwalk bij onze professionals bent u aan het juiste adres. Het creatieve team van PromoVisionModels bekijkt graag samen met u wat de mogelijkheden zijn om de modellen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Face en Bodypaint

PromoVisionModels gaat niet alleen voor Make up and Hair maar gaat ook nog een stukje verder. Promotie is er om onthouden te worden om indruk te maken. Voor wie wat gewaagder  durft te gaan bieden wij ook face en bodypaint aan.

Voor een van onze vaste klanten is er onlangs een bodypaint actie gedaan in de binnenstad van Amsterdam wat enorm veel media aandacht heeft getrokken.

Bodypaint