Select your language: EN | NL

Sexy poezen kopje onder

jan
1

Sexy poezen kopje onder voor de met uitsterven bedreigde Big Cats tijdens Nieuwjaarsduik.

Op 1 januari kunnen waaghalzen het nieuwe jaar fris beginnen door deel te nemen aan diverse Nieuwjaarsduiken. En hoewel katten normaliter niet graag het water trotseren, zullen diverse poezelige modellen op ludieke wijze gekleed, nu toch de kou trotseren om zo aandacht te vragen voor de met uitsterven bedreigde katachtigen. De actie is een initiatief van de Stichting SPOTS die zich inzet voor de met uitsterven bedreigde katachtigen, en is onderdeel van de landelijke campagne ‘Save My Pussy’.

Big Cats bijna kopje onder

Op ludieke wijze zullen modellen tijdens de Nieuwjaarsduik in Scheveningen en in Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek) aandacht vragen voor het feit dat de Big Cats het water aan de lippen staat. Save My Pussy tijd dus. Aandacht is hard nodig en daarom doet Stichting SPOTS, in samenwerking met partner Promo Vision Models, mee aan de Nieuwjaarsduiken in Scheveningen en in Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Om op die manier de spots te zetten op de met uitsterven bedreigde katachtigen.

Waarom een stichting voor katachtigen?

Stichting SPOTS (www.stichtingspots.nl) zet zich in voor de bedreigde, in het wild levende katachtigen. Dat is hard nodig want velen worden met uitsterven bedreigd. Enkele cijfers:

• Cheetah (jachtluipaard): minder dan 12.000.
• Jaguar: minder dan 50.000.
• Leeuw: 16.000 – 23.000.
• Poema: minder dan 50.000.
• Tijger: minder dan 3.500.

Middels ludieke guerilla acties, vaak met een knipoog, probeert Stichting SPOTS aandacht te vragen voor het gegeven dat de Big Cats binnen enkele decennia uitgestorven kunnen zijn. En dat we dit moeten zien te voorkomen. Save My Pussy tijd dus….

Meer informatie over Stichting SPOTS is te vinden op www.stichtingspots.nl en meer over de Save My Pussy campagne op de website www.savemypussy.nl.

Join, share, protect that pussy

Wij nodigen u van harte uit om bij de actie aanwezig te zijn en op die manier aandacht te geven aan de met uitsterven bedreigde katachtigen. De dames zullen op 1 januari vanaf 11.00 uur aanwezig zijn in Scheveningen en vanaf 10.15 uur bij het Event Centre van Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek). U kunt ook aandacht geven door het plaatsen van een ‘spannende’ foto van de actie welke wij zullen plaatsen op onze Facebook pagina’s 

www.facebook.com/stichtingspots en www.facebook.com/promovisionmodels.Sexy cats got a ducking for the extinction Big Cats at the New Years dive.