Select your language: EN | NL

Vliegend Hert Nacht van de Hollandse Sterren

apr
3

2 april vond de Nacht van de Hollandse Sterren weer plaats. Als sponsor van dit mooie evenement, was Vliegend Hert aanwezig met vier promotors van PromoVisionModels om hun heerlijke partyshooter aan de man te brengen.

De Nacht van de Hollandse Sterren
2 april was het weer zover: de vijfde editie van het grootste festival van de Nederlandse muziek, De Nacht van de Hollandse Sterren. Dit grootse evenement, gehouden in het SilverDome in Zoetermeer, was dit jaar extra groots als jubileum editie. Bij een groot feest horen grote namen zoals Jans Smit, Wolter Kroes en Django Wagner. Het was dus ook geen verrassing dat het evenement binnen no-time was uitverkocht.

Vliegend Hert
Een feest is geen feest zonder een lekker drankje, dus wat is er beter dan een shotje Vliegend Hert? Vliegend Hert is een heerlijke mix van kruidenlikeur en energiedrank. Het heeft een verfrissend zoete en superieure smaak. Wellicht kent u de partyshooter al van de wintersport, maar nu is Vliegend Hert ook volop in Nederland te verkrijgen, en hij valt in de smaak.

Verkoopondersteuning
PromoVisionModels verzorgde voor Vliegend Hert de verkoopondersteuning. Vier van onze Vliegende Hertjes dartelden door het publiek om pouches te verkopen. De sfeer zat er goed in en de 10-packs gingen al snel als warme broodjes over de toonbank.