Select your language: EN | NL

Waylon Top 1000 Allertijden Concert voor Veronica

dec
1

Op 24 en 25 november gaf Waylon een Top 1000 Allertijden Concert in Ahoy Rotterdam. PromoVisionModels leverde de VIP-hostessen en het promoteam voor Veronica.

Waylon Live in Concert

Waylon trakteerde zijn fans op maar liefst twee uitverkochte concerten in Ahoy. Sinds zijn optreden als onderdeel van The Common Linnets en als jurylid van The Voice of Holland is Waylon zeer in populariteit gestegen. Als één van Nederlands beste en meest veelzijdige zangers, bracht hij een selectie van de mooiste en grootste hits ten gehore uit de Top 1000 Allertijden. Samen met het publiek selecteerde hij een aantal nummers uit de hitlijst en bracht er met een 15-koppige band de allerbeste vertolking aan. Waylon gaf met zijn eigen stem weer een podium aan artiesten of bands die niet meer optreden of niet langer meer onder ons zijn, een groot feest der herkenning.

Radio Veronica Top 1000 Allertijden

Radio Veronica organiseerde de Top 1000 Allertijden concert reeks naar aanleiding van de gelijknamige hitlijst. De lijst wordt sinds 2003 uitgezonden in december als voortzetting van de Top 100 allertijden die eind jaren 60 ontstond. De Top 1000 Allertijden wordt vanaf zaterdag 3 december uitgezonden op Radio Veronica. De concertversie van de hitlijst was een groot succes. Met twee uitverkochte concertdagen was de beslissing snel gemaakt om in 2017 een tweede editie te organiseren. Tickets zijn al verkrijgbaar via Ticketpoint.

VIP-experience en promoteam Veronica

PromoVisionModels verzorgde de promotiemodellen en VIP-hostessen voor Veronica tijdens beide concertdagen. De gasten van Veronica werden warm onthaald door twee spetterende gastvrouwen. De dames begeleidden de bezoekers naar hun plaats en wensten hen een fijne avond. Naast de hospitality verzorgde PromoVisionModels ook een promoteam om de Top 1000 allertijden te promoten. Acht jongens en meisjes liepen rond in Ahoy Plaza met een tablet. Hiermee verzamelden zij stemmen voor de lijst der lijsten. Iedereen die een stem uitbracht, maakt automatisch kans om 1000 euro te winnen! Na afloop van het geweldige concert promootte het team de After Radioshow zodat de concertgangers tijdens hun terugreis de radio zouden afstemmen op Radio Veronica.