Voor het audio merk JBL heeft PromoVisionModels in opdracht van evenementenbureau Eventive meerdere modellen voor meerdere evenementen verzorgt.

Werkzaamheden

PromoVisionModels heeft voor JBL in opdracht van Eventive veel evenementen bijgewoond. Zo hebben wij op koninginnedag ons promoteam enorme oranje pruiken met enorme koptelefoons laten dragen om extra op te vallen op deze feestdag. Het doel van deze actie was om JBL in de spotlights te zetten, en dat is gelukt! Iedereen wilde op de foto met het team en hierdoor kreeg het audio merk veel publiciteit. En ook bij het Emporium festival liep ons promotieteam ook rond om de aandacht te trekken van de bezoekers. De bezoekers van het festival konden de nieuwste JBL koptelefoon testen bij één van onze promotiedames. Bij de Nederlandse Nijmeegse Vierdaagse was het doel zoveel mogelijk media aandacht, en dat is zeker gelukt! We waren te zien op de tv!

Bij de Dirk van den Broek supermarkt was er een hele avond een silent disco georganiseerd! Hier kon het promoteam van PromoVisionModels perfect de wireless headphone van JBL promoten en lekker mee feesten natuurlijk!

Contact

Bent u ook benieuwd wat PromoVisionModels voor uw bedrijf kan betekenen? Of bent u op zoek naar uw eigen promotie of verkoopteam? Neem dan vrijblijvend contact op met PromoVisionModels!