Call us: +31 6 16788839
Industriepark 5N 9351 PA Leek (Groningen)

Homepage PVM NL V3

Home » » Homepage PVM NL V3

check out your pretty PARTNER

Over Promovisionmodels

PromoVisionModels is een exclusief internationaal full-service commercieel modellenbureau met meer dan 13 jaar ervaring. Ons bureau benadert al zijn klanten op een individuele gespecialiseerde manier. PromoVisionModels denkt op een originele manier met u mee om het beste uit uw evenement en de locatie te halen.

Ons bedrijf biedt een groot netwerk van modellen, grid girls, hostesses en hosts, dansers, influencers en entertainers. Door ervaring en kennis van de markt, zijn onze modellen echte showstoppers. Originaliteit, kennis, kunde en inzet zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Bent u klaar om uw merk een boost te geven?


Neem contact op. We helpen je graag.

Laatste nieuws


Model worden? Meld je vandaag aan

Aankomende evenementen

Events
Ameland
Ameland
Events
De Drie Gezusters
De Drie Gezusters
Events
Bauhaus 5 year anniversary
Bauhaus 5 year anniversary

Wat zeggen onze klanten?

  • PromoVisionModels is voor ons een ideale partner. Als we een evenement organiseren, overleggen we met hun onze doelstellingen en ze regelen voor ons de juiste promotiedames en de bijbehorende kleding met accessoires.
    Barracuda
  • Wij werken nu bijna 3 jaar samen met de inzet van dames vanuit PromoVisionModels. Dit bevalt ons erg goed en het sluit altijd aan op de wensen die wij hebben. Het is ook goed dat het bedrijf alle zorgen uit handen neemt van A tot Z.  Daarnaast is de kwaliteit ook van belang en daar is gelukkig ook genoeg afwisseling in. De dames zijn altijd gemotiveerd en het maakt ze niet uit wat ze tijdens events of beurzen moeten doen. Kortom een hele fijne samenwerking.
    Bigtruck

Onze klanten

TEAM PROMOVISIONMODELS

Mogen wij ons even voorstellen: het team achter de schermen van het dynamische PromoVisionModels. Er wordt enthousiast gewerkt achter de schermen door ons gedreven en creatieve team om de opdrachten naar de volle tevredenheid van de opdrachtgevers uit te voeren. Want ideeën zijn mooi, maar zonder een professionele uitvoering, blijven het natuurlijk ideeën. Wij staan voor jullie klaar.
team
Nanet
Eigenaresse
Nanet is de kracht achter, evenals de eigenaresse van, PromoVisionModels. Een bedrijf dat voortkwam uit haar passie. Ze is erg creatief en geen enkele opdracht is te gek. 'Nee' staat niet in haar woordenboek. De uitspraak 'soms lijkt het onmogelijk, totdat het klaar is', past perfect bij Nanet. Ze heeft veel internationale ervaring als model en hostess en weet daardoor precies de klus op de meest professionele manier te klaren.
team
Alexandra
Marketing
Alexandra zorgt ervoor dat PromoVisionModels op de digitale kaart wordt gezet. Ze is verantwoordelijk voor onze website en sociale mediakanalen en zorgt ervoor dat elk bericht perfect is. Creatief en ambitieus, is hoe je haar het beste kunt omschrijven. Als model en schoonheidskoningin kent ze alle ins en outs van de internationale modellenindustrie. Vandaar dat ze daarnaast deel uitmaakt van het internationale boekingsteam.
team
Rachel
Planner
Rachel is een van de planners van het boekingsteam. Met haar ervaring als promotor en hostess bij PromoVisionModels heeft ze al met verschillende klanten gewerkt en weet ze zich snel aan te passen aan de wensen van de klant. Samen met haar ervaring en passie voor het vak zorgt ze ervoor dat het perfecte model wordt geselecteerd voor elke opdracht. Rachel begeleidt onze modellen en zorgt ervoor dat elk model klaar is voor de klus.
team
Maaike
Planner
Maaike is onze tweede planner bij PromoVisionModels en heeft jarenlange ervaring in planning en teammanagement, wat een essentiële schakel is als planner. Maaike zorgt ervoor dat al onze opdrachten en modellen perfect op elkaar zijn afgestemd, met oog voor detail, timemanagement en resultaatgerichtheid. Maaike is ook erg zorgzaam voor al onze modellen en is erg geïnteresseerd in het persoonlijk leren kennen van onze modellen.